Wie is wie

Hannelore Hendrickx

Hannelore Hendrickx is onze administratieve miljoenpoot. Zij zorgt dat de uitgevers snel de nodige ISBN-nummers krijgen en helpt hen bij alle praktische vragen.  Ze werkt onder andere mee aan het constant verbeteren van de kwaliteit van onze data en verzorgt ook mee de website en de nieuwsbrieven. 

Je kunt bij Hannelore terecht met al je vragen over ISBN’s, als je een extra gebruiker wilt voor je organisatie, fondswijzigingen of gewoon als het niet duidelijk is aan wie je je best richt. Hannelore werkt niet op woensdag.

 +32(0)33034348
Sofie Pauwels

Sofie Pauwels is ons organisatorisch talent en beheert onder andere de financiën, volgt (internationale) projecten en nieuwe ledenaansluitingen mee op, verzorgt de interne werking en neemt de communicatie voor haar rekening.

Je kunt bij Sofie terecht met al je vragen over lidmaatschap, facturatie, partnerships, de Thema classificatie en de vaste boekenprijs. 
 
 +32(0)33034346

Olivier Fuchs is onze bouwmeester. Hij is verantwoordelijk voor de bouw en verdere ontwikkeling van Boekenbank, is altijd op zoek naar verbeteringen en evalueert hoe we verder kunnen integreren met onze vele leden en partners. 

Je kunt bij Olivier terecht met al je functionele en technische vragen over Boekenbank, bijvoorbeeld als je een fout tegenkomt of suggesties hebt voor verbeteringen, maar ook als er iets niet duidelijk is over de werking. Je kunt aan hem ook al je vragen richten over ONIX of het (verder) automatiseren van je koppeling met Boekenbank. Tenslotte kan je hem ook aanschrijven om samen te bekijken hoe we je metadata van je publicaties kunnen verbeteren.
 
 +32(0)33034347