BoeDA, uw digitale oplossing voor boekaanbiedingen

Over BoeDA

BoeDA (www.boeda.be), acroniem voor Boeken Digitaal Aanbieden, is het nieuwe platform van Meta4Books dat aan uitgever, importeurs en vertegenwoordigers de mogelijkheid geeft om nieuwe boeken op een digitale manier in de schijnwerpers te zetten.

BoeDA is het centrale punt voor te verschijnen titels en aanbiedingen. Het platform zet de aanbiedingen van de uitgeverijen in de kijker, en brengt ze naar de digitale wereld. Boekhandels kunnen bestellingen online ingeven. BoeDA toont enkel titels die nog moeten verschijnen.


 

Voordelen

  • Uitgevers of importeurs kunnen boeken extra in de kijker plaatsen en aanbiedingslijsten online beheren. De titels kunnen ze voorzien van extra informatie, zoals extra promotionele foto’s, recensie-quotes, headlines en promotionele teksten voor de boekhandel.
  • Boekhandels kunnen deze informatie filteren door hun favoriete genres op te geven, en kunnen daarenboven hun favoriete titels in een wenslijstje plaatsen.
  • Vertegenwoordigers krijgen een overzicht van alle titels en aanbiedingen van hun uitgeverijen, en kunnen dit samen met hun boekhandels overlopen.

BoeDA in slides

In het nieuws

Lees het artikel op de Boekenvak-website.

Lees het artikel op Boekblad.nl

Registreren

Geïnteresseerde uitgevers, importeurs, vertegenwoordigers of boekhandels kunnen registreren op www.boeda.be.

Tarieven

BoeDA is een gratis platform voor boekhandels.

Meer informatie over de tarieven en de gebruikersvoorwaarden kan u opvragen via boeda@boek.be.